Pořiďte si účetního podivína

Dneska je poslední den roku 2023 a snad každý z nás má rád pohádky, ať už ty klasické nebo moderní.
Právě jsem vypnul jednu mou oblíbenou.

Jmenuje se Říše hraček.

Mám jí rád, protože nás učí, že i když se zdá, že všechno je ztraceno, může se stát zázrak a vše se může změnit k lepšímu a pomoc může přijít i od jinud než čekáte.

Pan Magorius, hlavní postava tohoto příběhu, si pořídí účetního.
Účetního podivína jménem Henry.

Narozdíl od všech ostatních, pan Magorius věří, že právě s Henrym se mu podaří znovu rozpohybovat jeho podnik, starou Říši hraček, aby plnila své hlavní poslání – plnit dětem sny o hračkách, a zároveň prosperovat a bude ji moci předat své nástupkyni Molly.

Mám tuhle komedio-pohádku rád, protože nás učí, že i když se zdá, že všechno je beznadějné, může se stát zázrak a vše se změní k lepšímu díky někomu od koho to vůbec nečekáte, třeba od účetního.

To, že nás příběh učí, že pořízení účetního podivína není vůbec zlý nápad a že může dokonce zachránit od krachu mne spíš s profesního hlediska hřeje u srdce, protože ano, profesionální účetní může udělat pro firmu mnohem víc než jen zaúčtovat daně.

Pokud i vy máte chuť si pořídit svého nového účetního podivína, nebo s tím starým nejste již spokojeni a hledáte změnu, neváhejte a vyhledejte si nového. S hledáním můžete samozřejmně začít u nás. v BFC GROUP ®.

Rádi vám pomůžeme se vším s čím potřebujete pomoci.

hashtag#bfcgroup