Jak si s námi začít?

Michale,Vaše služby na mne působí poměrně komplexně, a já nevím, kde s vámi začít. Navíc by to pro mne znamenalo mnoho změn. Můžete mi ještě jednou vysvětlit, jak to děláte?

Tato poměrně logická otázka se často objevuje, zejména při prvním kontaktu s potenciálními zákazníky.

Odpověď na ní není nijak nelogická a vychází ze svého historického vývoje společnosti BFC GROUP. Firma byla budována od základů a jejím cílem je být partnerem pro podnikání, nikoliv narušovatelem toho co funguje.
Všechno stavíme na principech univerzálnosti, kompatibility a dlouhodobého růstu.
Produkty společnosti BFC GROUP, stejně jako celá společnost, jsou postaveny na třech pilířích služeb, které mohou být poptávány samostatně nebo se vzájemně doplňovat.
Tyto tři pilíře jsou:
1️⃣Poradenství: Klienti se na nás obrací s potřebou vypracovat nebo revidovat aktuální podnikatelský plán, finanční plán nebo potřebují poradit s hospodařením a finančním řízením své firmy.
2️⃣Controlling a Reporting: Nabízíme unikátní řešení, které umožňuje spolupracovat se stávající účetní kanceláří a současně řešit otázky controllingu a reportingu.
3️⃣Účetnictví: Pokud tempu růstu vaší firmy přerůstá vaše stávající účetní řešení, můžeme nabídnout komplexní služby vedení účetnictví.
‼️‼️‼️‼️‼️
Naše variabilita služeb je největším benefitem pro zákazníka, který si může vybrat to, co je pro něj a jeho firmu v daném okamžiku nejlepší. Ať už se rozhodne pro jednotlivé pilíře nebo jejich vzájemnou kombinaci, vždy jsme tu, abychom mu pomohli.
Když jsme společnost budovali, zvolili jsme právě tuto cestu. Cestu volby kvality pro zákazníka, než kvantity pro nás.
Z uvedeného plyne následující: Jste spokojeni se svým účetním programem? Nechte si jej. Jste spokojeni se svou účetní? Mějte ji rádi dále a spolupracujte s ní i s námi. Nechcete, aby vám někdo kecal do obchodu? My to rozhodně dělat nebudeme.
Chápu, že změnit účetní kancelář je poměrně komplexní rozhodnutí a tak trochu cesta do neznáma. S námi ale nemusíte mít strach. Když nebudete spokojeni, můžete vždy udělat ten krok zpět. To, že jej neuděláte, protože nebudete vědět, proč jej dělat, to už je na nás.
Náš přístup je založen na kvalitě, důvěře a dlouhodobém partnerství. Jsme tu, abychom vám pomohli a byli vaším spolehlivým partnerem ve finančních záležitostech. Doufám, že toto vysvětlení vám pomůže lépe pochopit, jak pracujeme. Pokud máte další otázky, rád na ně odpovím.

Koukněte na náš web pro více informací : www.bfcgroup.cz
#bfcgroup#poradenstvi#ucetnictvi#účetnictví