Poklady v pracovně

Nikdy nevíte, co za poklady najdete v pracovně.
😮😮😮😮😮
Čekal jsem hodně, ale tohle vážně ne.

Dělám si pořádek v pracovně, protože jsem si pořídil nové skříně.

😉Dílem proto, že jsem v BFC GROUP založil bezpapírovou kancelář a tím pádem nehezké regály už nemusím mít jen kvůli šanonům a mohl je definitivně vyhodit.
Odpočívejte v pokoji, neměl jsem vás rád, ale byly jste součástí mého života skoro 20 let.
😜Dílem proto, že na mne žena křičela, že mám v pracovně neskutečný nepořádek a že tam skladuji hlouposti.
😊A dílem, že nové skříně byly ve slevě a já mohl ušetřit.

✔✔✔✔✔
Během úklidu jsem objevil řadu pokladů, třemi z nich se musím pochlubit.

Poklad číslo 1️⃣.
Staré montérky.

Bez lhaní přiznávám, že mne celý život baví zkoumat různé věci, různě je rozebírat nebo objevovat jak fungují. Proto má profesní cesta šla směrem středoškolského elektotechnického vzdělání.

Jak jsem musel zkoumat jak věci fungují po elektrické i strojní stránce. Tak jsem musel stále častěji navlékat montérky a při různých pokusech, montážích a školních praxích jsem viděl různé věci i potkal různé lidi. Viděl jsem rozebranou Francisovu turbínu, procházel se uvnitř vodního díla nebo objevoval tajemství různých krytů civilní obrany, trafostanic a dalších neuvěřitelných míst. Prostě jsem je musel navštívit a prozkoumat.

Řemeslo má sice zlaté dno, ale po maturitě jsem se rozhodl, že oblek mi sluší víc, proto jsem montérky pečlivě uložil do skříně, vyměnil je za skripta a šel zkoumat jak funguje podniková ekonomika a management.

2️⃣A tehdy si pořídil druhý poklad. Svou první kravatu.

Po škole se vrhl na svou profesní cestu. Protože jsem byl absolutně nevhodným kandidátem pro velkou čtyřku či jiné poradenské společnosti, tak jsem onu kravatu dlouho nenosil…

Praxe tomu chtěla a vrhla mne do operativního řízení… Svou schopností rozumět si jak s modrými, tak bílými límečky jsem společně s nimi zkoumal jejich světy.
Viděl jsem taky hodně: myčku kamiónů, sklady, viděl jsem investiční plány a finanční plány skupin. Kompenzační plány lidí v provozu i managementu.
Poznal soukromé radosti lidí po celém světě.
Mávali na mne tučňáci v Kapském městě, videohovor rušili klokani a cikády ze Sydney, viděl jsem výhled z okna na Manhatan, Dallas. Rušení TukTuků z Indie už snad ani nevnímám.

V letošním lednu jsem už měl definitivně založeno vše potřebné pro svou poradenskou společnost BFC GROUP a vážně si už nevzpomenu, proč jsem si musel pořídit tuhle věc. Ale mám ji 3️⃣. Tyhle skvělé hrnečky…

Pečlivě jsem si je uložil do skříní a tak nějak na ně zapomněl. Protože vše se řeší online.

Dámy a pánové, pojďme se zase začít scházet osobně a ne jen virtuálně.
Nejen že kávu mám poměrně chutnou, ale hlavně vám pomohu prozkoumat vaši společnost po stránce ekonomické.
Mne to i baví a vy získáte i možnost poodhalit tajemství toho, co dělá cukr v šálku kávy.
Je to docela zábava.
#bfcgroup

Diskuze