Kdo má čas, kdo má čas?

Kdo má čas, kdo má čas?
😢😢😢😢😢😢
Jenže když si ho neuděláme, mít ho nemůžeme.

Asi 4 roky vlastním takovou šikovnou krabičku (Timeular)
Dávno ji již nepoužívám k účelu, ke kterému jsem jí tehdy plánoval využívat.
Během zaznamenávání aktivit práce jsem totiž přišel na to, že děláme velmi velké množství zbytečné práce, která je sice důležitá, ale vážně nepřináší ani korunu zisku.

Třeba schválení faktury – víte kolik času to zabere. Při dvoustupňovém schválení přes e-mail. I několik dní… (5 minut pro každého napsat e-mail, čekání, vytisknutí podkladů, nahrání do banky, zpracování příkazu, atd. atd.)

Občas mou šikovnou krabičku půjčím nerozhodnutému klientovi, ať tyto neproduktivní činnosti sleduje.

Proto jsme v BFC GROUP hledali a našli poměrně slušný nástroj právě na schvalování našich interních nákladů. Máme toto zatím nasazeno i u klientů účtujících v systému #Pohoda i #Helios. Protože je to šikovný nástroj od wflow.com využitelný napříč potřebami klientů, využíváme jej.
S ohledem k možnosti dointegrovávat řešení i na další běžné účetní software klientů, jsme ready :D.

Víte co se stalo? Klienti nám přestali posílat miliony emailů se schválením… Začali nám jednoduše doklady schvalovat v systému, odpadli dohady, že jsme něco zaplatili, co třeba zatím platit nechtěli, podstatně si zlepšili možnosti řízení cash flow, daleko snáze si začali sledovat náklady a hlavně se začali zase naplno věnovat businessu.

Přitom základní myšlenka byla jednoduchá. Pojďme klientům nabídnout jen to co mi opravdu využíváme. Tím, že my využíváme stejný systém pro naše interní potřeby, dokážeme nejen nabídnout něco, co opravdu umíme, ale zejména zprostředkovat zkušenosti a ukázat nejlepší způsoby, jak danou věc využíváme.

Kdo má čas, kdo má čas.. Integrace trvá řádově pár hodin. 😀

V případě zájmu nás kontaktujte, nalezneme řešení i pro vás. A půjčíme vám i onu magickou krabičku 😀

Protože daný nástroj je integrální součástí automatizačních systémů pro zpracování dat od klientů. Někdy příště napíšu o tom, jak jsme z E2E procesu zadání faktury, tedy nudné záležitosti s dobou trvání cca 30minut, udělali zábavu na 6minut.

#bfcgroup

Diskuze