Vyplatí se kancelář, nebo jen účetní?

Proč spolupracovat s účetními specialisty spíše než ze samotnou účetní?

Pokud hledáte způsob, jak zefektivnit a zjednodušit své účetnictví, může být pro vás řešením outsourcing této agendy.
Ale spolupráce se společností, která zajišťuje full service v účetních službách, vám přinese mnoho výhod, jako jsou:

1️⃣Kvalita, profesionalita, zastupitelnost
➡️Nespoléhejte se pouze na jednoho účetního, ale mějte k dispozici tým odborníků, kteří mají zkušenosti, znalosti a certifikace v oblasti účetnictví, finančního řízení nebo daní.
✅Budete mít jistotu, že vaše účetnictví je vedeno v souladu s platnými předpisy a standardy a není závislé pouze na jednom účetním. Zatímco samostatná účetní zná svou oblast velmi dobře, je limitovaná poute svou specializací. V účetní kanceláři se každý specializujeme na něco jiného proto můžeme nabídnout větší spektrum nabízených služeb.


2️⃣Úspora času a nákladů
Nestarejte se o nábor, školení a motivaci účetních pracovníků, ani o nákup a údržbu účetního software a hardware.
✅Ušetřte si nejen peníze a čas. Využijte je místo v účetnictví spíš ve vašem podnikání. Zatímco samostatný účetní dělí své náklady mezi omezený počet klientů, účetní firma má možnost delit náklady přes větší počet klientů.

3️⃣Flexibilita a dostupnost
➡️Spolupráce se společností zajišťující full service účetních služeb, vám umožní přizpůsobit si rozsah a frekvenci služeb podle vašich potřeb a možností.
✅Získáte tak neustálý přístup k vašemu účetnictví online, i možnost obsluhovat jej i z mobilního zařízení. Účetní kancelář snázeji dosáhne na technologické novinky než samostatný účetní.

4️⃣Bezpečnost a důvěrnost
➡️Vaše účetní data budou chráněna nejmodernějšími technologiemi a zabezpečenými servery.
✅Společnost tak respektuje vaše soukromí a zachováva důvěrnost vašich informací, většinou lépe než samostatný účetní.

Pokud vás zajímá, jak by mohla vypadat spolupráce se společností, která zajišťuje full service v účetních službách, zkuste kontaktovat nás v BFC GROUP ®.
Jsme renomovaná poradenskou společnost, nabízející komplexní řešení v oblasti účetnictví, přes reporting a controlling až po finanční řízení.
S námi budete mít jistotu, že vaše účetnictví je v dobrých rukou.
#bfcgroup #účetnictví

Diskuze